Събаряне на сгради – бързо, качествено,ефикасно

Събаряне на сгради – бързо, качествено,ефикасно

Пред мнозина от вас вероятно е изниквал или предстои въпросът, свързан с това по какъв начин е възможно една постройка да бъде разрушена и обектът след това – почистен и заравнен.

Събарянето и разрушаването на сгради от всякакъв тип е сложен процес, при който са необходими задълбочени архитектурни познания и специализирана методика на изпълнение. За да се разруши една сграда качествено и безопасно, често се влага детайлно планиране на точните стъпки, по които да се извърши процесът от началото до самия му край.

„Трансметал ЕООД“ извършва широк спектър от услуги. Нашата дейност се разгръща в сферите на строителството (жилищни комплекси, къщи, търговски и административни сгради), изкопна дейност и заравняване на терен, производство на бетон, арматура и арматурни заготовки. Предлагаме и строително оборудване, техника и механизация под наем, изкупуваме и преработваме широка гама черни и цветни метали.

Една от основните дейности, с които се занимава „Трансметал ЕООД“, е събарянето на сгради. Фирмата залага на качественото изпълнение и безопасността по време на целия процес по разрушаването на даден обект. Ето някои от основните моменти, които са заложени в изпълнението на всеки проект от този тип.

Какви сгради събаряме?

„Трансметал ЕООД“ покрива голямо разнообразие от обекти, които подлежат на разрушаване. Събаряме както жилищни сгради и къщи, така и обществени постройки. Ако се нуждаете пък от бутане на промишлени помещения – „Трансметал ЕООД“ включва и този тип сгради в списъка от обекти, подлежащи на тази услуга.

Каква техника използваме?

„Трансметал ЕООД“ залага на висококачествена техника, която е от най-съвременен тип и е от най-добрите, предлагащи се на пазара на строителството.

Багерите ни разполагат с разнообразен прикачен инвентар като хидравлични ножици и чукове, кофи за изравняване на терена и много други. С помощта на модерната техника, с която разполагаме, ние гарантираме, че процесът по събаряне и разрушаване на избрания от вас обект ще премине гладко, качествено и ефикасно.

Етапи на разрушаване

Кога една сграда подлежи на разрушаване? Когато жизнената й функция е изпълнена или на нейно място следва да се издигне друг обект.

Една от първите стъпки, които се предприемат, когато ще се събаря здание, е оглеждането на обекта и прилежащите към него пространства.  От „Трансметал ЕООД“ държим изключително много на безопасността при извършването на всеки един от етапите, свързани с разрушаването на сграда. Затова и предварително се отстраняват всички потенциално опасни елементи от структурата и архитектурата й.

Изготвя се план за действие и се взимат всички необходими предпазни мерки, за да се осигури максимално безпроблемното протичане на последващите действия.

Нашата фирма залага на неексплозивните методи, касаещи събарянето на обекти. Чрез високотехнологична механизация на процеса, ние използваме чукове, хидравлични ножици, хидравлични щипки за разрушаване, мобилна трошачка. Занимаваме се с разрушаването както на ниски, така и на високи сгради.

Поради естеството на предлаганата услуга, „Трансметал ЕООД“ е висококвалифицирана фирма и що се отнася до поетапното или цялостното разрушаване на обекти, и до съобразяването на всички евентуални проблеми и трудности, които биха изникнали при извършване на разрушителните дейности.

Извозване на отпадъчните материали

„Трансметал ЕООД“ спестява на клиентите си последващите главоболия сред приключването на демонтажно-разрушителната дейност. Ние подсигуряваме логистиката и извършването на почистващите дейности. Притежаваме голям брой тежкотоварни камиони – някои от тях са самотоварещи се с кран, а други – мулти лифт контейнери за натоварване и извозване на отпадъчните материали. Разчистването на терена след събарянето на сградата е част от услугите, заложени в дейността на нашата фирма.

Защо „Трансметал ЕООД“?

Работим на конкурентни цени и изрядното извършване на предлаганите от нас услуги е винаги с приоритет. Предлагаме разрушителни и почистващи дейности на територията на цялата страна. Използвайте контактната ни форма, за да направите запитване, или се свържете с нас на телефоните, посочени на страниците на сайта.