Трансметал ЕООД - гр. Чирпан

 

 

Контакти

  • Адрес:

град Чирпан 6200

Индустриална зона

  • Телефон:

GSM: 0885 858 970

  • Работно време

Понеделник – Петък: 9:00 – 18:00

Свържете се с нас!

 


Изкупуване на черни и цветни метални отпадъци

Вече 20 години на пазара, Трансметал ЕООД гр. Чирпан се специализира в изкупуване, преработка и търговия на широка гама черни и цветни метали на конкурентни цени!

Трансметал ЕООД гр. Чирпан изкупува всички видове отпадъци от черни и цветни метали, като винаги предлагаме най-високи и актуални цени. Съдействие при извозване на големи количества.

Изкупуване на коли за скрап

Трансметал ЕООД гр. Чирпан изкупува коли за скрап – катастрофирали, изоставени, бракувани, ударени. За всеки изкупен от нас автомобил издаваме необходимите документи (ИУМПС) за дерегистрация на автомобила в КАТ.

Ние Ви предлагаме най-добрата цена за изкупуване на вашия автомобил! Предавайки колата си на нас ние се ангажираме, че тя ще бъде рециклирана по най-екологичния и ефективен начин с най-съвременните технологии. Професионализъм и коректност за нашите клиенти!

Трансметал ЕООД гр. Чирпан се стреми да бъде надежден партньор при приемането и предаването на отпадъци за рециклиране.  С разширяване на нашата дейност и с високите стандарти на работа, ние целим да  предложим на нашите клиенти добро обслужване, алтернативен метод за допълнителен приход, като в същото време ги направим съпричастни към опазването на околната среда. Вярваме, че стимулирайки рециклирането и връщането на отпадъци, ние помагаме за създаването на едно екологично отговорно общество.