Арматура

Арматура

Продажба на арматура и арматурни мрежи

Трансметал ЕООД разполага със собствен арматурен двор с капацитет 400 тона месечно. Компанията предлага на своите клиенти продажба на арматура, всички видове арматурни заготовки и арматурни мрежи по най-високи стандарни на конкурентни цени!

Извършваме качествено изработката на арматурни заготовки и с изпълнение съгласно арматурните планове и стриктно спазване на срокове.

Продуктите за придружени със сертификат и отговарят на всички действащи нормативни изисквания на действащото законодателство.

Трансметал ЕООД разполага със специализирани товарни автомобили с кран, което ни позволява да Ви доставим готовата продукция до обекта, както и да бъде разтоварена на височина 22 метра.

Арматурни заготовки

Трансметал ЕООД разполага с център, снабден с техника за преработка на арматурно желязо. Арматурни заготовки по най-високи стандарти.

Арматурно желязо

Арматурно желязо на пръти с различни размери. Продуктите за придружени със сертификат и отговарят на всички действащи нормативни изисквания на действащото законодателство.

Електрозаварени арматурни мрежи

Компанията произвежда всички видове електрозаварени арматурни мрежи. Работим както по стандарт, така и по индивидуални изисквания на клиента.

Трансметал ЕООД осигурява всички необходими услуги за подготовката на строителния процес:

  • Изкопи и заравняване на терени
  • Арматура и арматурни заготовки
  • Производство, транспорт и полагане на бетон
  • Строителство
  • Извозване на отпадъчните матеряли

Арматура с доказано качество на най-добра цена!

Повече от 20 години Трансметал ЕООД се утвърждава като еталон за качество и прецизност в производството на арматурни заготовки, доставени в уговорения срок. Компанията участва в изграждането на редица големи инфраструктурни и индустриални обекти –  производствени и търговски обекти, както и множество жилищни и бизнес сгради.

Доставка на арматура от Трансметал ЕООД

Трансметал ЕООД предлага транспорт и разтоварване, с което улеснява и пести време на клиентите си. Точното спазване на сроковете за доставка, гарантират ниска крайна себестойност за строители и инвеститори.

Трансметал ЕООД

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА ИЛИ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА!

Защо да изберете нас?

✅ Собствен арматурен двор

✅ Продажба на арматура и арматурни мрежи на най-добра цена!

✅ Доказано качество със сертификат

✅ Доставка и разтоварване на арматура до строителния обект!

✅ Повече от 20 години опит