Искате да си построите къща? Ето всичко, което трябва да знаете

Искате да си построите къща? Ето всичко, което трябва да знаете

Мечтаният дом е житейска цел за мнозина. Едва ли нещо би могло да се сравни с чувството, което всеки от нас изпитва от мига, в който прекрачи прага на жилището си – това е онази емоция на уют, топлина и усещане за закрила и спокойствие.

За много хора мечтата да имат свой собствен дом често се разпростира отвъд идеята да притежават апартамент някъде в сърцето на града. Все по-голяма популярност добива идеята да построим собствена къща, за да се радваме на простор, уединение и прекрасен двор, който да декорираме така, че никак да не ни се иска да го напуснем. Да имаш къща е всъщност доста повече от това да имаш дом – самостоятелността, която тя ти носи, е несравнима като усещане. Всяко семейство визуализира следната картинка в съзнанието си – красива къща с няколко помещения, издържана в интересен и екстравагантен стил, с красиво дворно място, в което с лекота бихте могли да разположите красиви пейки и беседки за едно наистина прекрасно прекарано време.

Ако всичко това ви звучи наистина примамливо и ви се иска и вие да се видите в такава обстановка, то тогава обмислете варианта за строене на собствена къща.

Какво трябва да знаете, предприемайки строителство на къща?

След като вече сте взели решението да се сдобиете със собствена къща и разполагате с терен, следващата стъпка, която трябва да предприемете, е да се свържете с нас. Защо?

„Трансметал“ ЕООД е фирма, която залага на затворения цикъл, що се отнася до изграждането на един дом. Ние работим „до ключ“ – дружеството е регистрирано в КС и издава съответните актове, сертификати, декларации за съответствие за строителство според нормативните уредби в страната, заемаме се с изпълнителната дейност на проекта и го завършваме до последните детайли.

Нашата фирма притежава наистина богат опит в сферата на строителството на сгради от всякакъв тип, вкл. кооперации, жилищни сгради и къщи и вили. Ако заложите на нас, вие ще си гарантирате качествено извършване на строителните дейности, както и прецизна изрядност, що се отнася до документалната и административната част.

„Трансметал“ ЕООД произвежда бетона, който ще положи основите на вашето бъдещо жилище. Разполагаме с богата материално-техническа база, която включва арматура, арматурни заготовки и арматурни мрежи, тежкотоварен транспорт, специализирани и високотехнологични машини, както и осигурен тежкотоварен транспорт, за да сте сигурни, че необходимите материали ще бъдат доставени до вашия обект в срок и без проблеми.

Материалите, с които работим, са от изключително високо качество, което ще ви осигури необходимото спокойствие и увереност, че имотът ви ще бъде здрав и устойчив. Въпросът с материалите, които влизат в строежа на една къща, не е никак за подценяване – всъщност това е най-основният и важен въпрос, с който в никакъв случай не трябва да правите компромиси. А с „Трансметал“ ЕООД няма да ви се налага да се задоволявате с нещо по-малко от перфектното качество – всички материали и конструкции, предлагани от нас, отговарят на най-високите стандарти и изисквания.

Кое е най-модерно в строежа на къщи напоследък?

В екстериора на вашата къща заложете на камъка и тухлите. Вложете и малко повече въображение в изграждането на входната врата – заложете на специфични декорации и орнаменти, за да накарате входа да изпъкне и определено да изненадва приятно бъдещите ви посетители и гости. Също добра идея би била да заложите на двойните масивни врати – широтата им създава усещане за простот и големите на цялото жилище, независимо от реалната му квадратура.

За истински стил на къщата си, спрете се на медни улуци. През последните месеци са истински хит в екстериора и няма изгледи скоро да бъдат детронирани. Експериментирайте и когато дойде време да декорирате и дворното място – нестандартните огради с причудливи форми, акценти и височина са истински хит напоследък. Цементирайте и пътеката, започваща от началото на двора и водеща към входната врата, за да се почувствате наистина като в американско предградие и домът ви да се превърне в най-любимото място на света.

Ако вече идеята за строеж на собствена къща не ви излиза от ума и се убедихте нацяло, че това е най-правилното решение за вас, то се свържете с офиса ни на посочените телефони или попълнете контактната форма в сайта, за да се свърже с ваш наш служител. Доверете се на „Трансметал“ ЕООД по пътя към постигането на мечтите си.