Бетон

Бетон

Бетон от Трансметал ЕООД – Велинград

Трансметал ЕООД разполага с модернизиран бетонов възел с капацитет 60 куб/час

Компанията предлага на своите клиенти качествен бетон и бетонови разтвори на конкурентни цени, консултации и цялостни решения за строителството – чрез окомлектовани системи с всички необходими аксесоари за пълното завършване на вашия проект. Нашите консултанти ще направят количествените изчисления на проектите Ви, ще Ви консултират при избор на правилния продукт, ще ви дадат информация относно приложението и съвети при избора. Трансметал ЕООД разполага със собствен бетонов възел което, заедно с осигурения транспорт, гарантира бързото обслужване и кратките срокове за доставка.

Производство на бетон и бетонови разтвори от всички видове класове:

  • С8/10
  • С30-37
  • Клас водонепропускливост
  • Клас мразоустойчивост

Трансметал ЕООД има издаден сертификат за съответствие 06-НУРВСПСРБ-103-5/30.10.2017 за условията и реда на влагане на строителни продукти в строежите на Република България. Сертификатът удостоверява, че всички разпоредби по отношение на оценяване на съответствието и изискванията са приложени и изпълнени. Произвежданите бетонови разтвори съответстват на всички предписани изисквания.

Транспорт и Полагане на Бетон

  • 3 броя бетон помпи с дължина 36 метра
  • 2 броя комбинирани бетон помпи с дължина 24 метра
  • 8 броя 10 кубикови миксери

Бетон с гарантирано качество!

Производствената листа включва от най-ниските до високоякостни класове бетон, сертифицирани по нормативната уредба и отговарящи на специфични проектантски изисквания – устойчивост на въздействие на околната среда, водоплътност, работа в агресивна среда, мразоустойчивост и др. В произвежданите от нас бетоннни смеси се влагат материали от производители с оценено съответствие.

Бетонов Възел Трансметал ЕООД

Бетонов възел Трансметал е специализиран в производството на различни видове бетон и замазки. Със своя повече от 20 годишен опит на територията на град Велинград фирмата е изградила авторитет и се ползва с доверие от своите клиенти. Като част от Трансметал ЕООД, бетоновият възел е звено от цялостно изграден затворен строителен процес:

Трансметал ЕООД

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА ИЛИ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА!

Защо да изберете нас?

Бетон, според вашите точни изисквания

✅ 100% квалифициран и опитен екип

✅ Доставка точно навреме, без да се налага да чакате

✅ Собствено производство, транспорт и полагане

✅ Изгодни цени и доказано качество

Готовият бетон е идеален за използване на натоварени строителни обекти, където е от съществено значение да се смесват правилните съотношения на бетона. Тук, в Трансметал, ние предлагаме най-високите класове готов бетон. Нашият екип има знанията и опита да предоставя готов бетон за различни цели, както за домашна употреба, така и търговски цели.

С ненадмината история на разработване на продукти, надеждност и техническа експертиза, всички продукти са специално проектирани за широк спектър от приложения, включително строителство на къщи, промишлени, търговски и селскостопански приложения.

Всички продукти с готова смес отговарят на акредитирани схеми за осигуряване на качество и отговарят на съответните български и/или европейски стандарти.